Wie ben ik?

Wie ben ik?

Programma “Wie ben ik?”

Alles wat je meemaakt vormt je tot de persoon die je nu bent, een uniek persoon. Maar wie is die unieke persoon nu en waarom reageren andere personen soms op een manier die je niet kunt duiden. Dit alles heeft te maken met jou persoonskenmerken.

Binnen Praktijk DUS wordt gewerkt met de 4-elementenleer. De elementen die ieder in zich heeft zijn Vuur, Lucht, Aarde en Water. De verhouding van deze elementen bepaald welke persoonskenmerken voor jou van toepassing zijn.

Om erachter te komen wie jij, als uniek persoon, bent is binnen praktijk DUS het programma “Wie ben ik?” opgezet. Door meer inzicht te krijgen in de persoon die jij bent kun je meer begrip hebben voor je eigen handelen. Binnen dit programma wordt ook aandacht besteedt aan je omgang met anderen. Hierdoor weet je na deelname ook beter om te gaan met die persoon waarmee je geen klik hebt. Deelname aan dit programma gaat je helpen jezelf te kennen en je omgang met anderen te verbeteren. Het gaat je veel positiefs brengen, zowel binnen je contacten met familie en vrienden als binnen je contacten met je collega’s of werknemers.

Dit programma kun je op 2 manieren volgen.
1. Digitaal via mail
2. Bij Praktijk DUS in Echt

Hieronder meer info over de beide manieren.

Digitaal via mail

Wanneer je digitaal dit programma wilt volgen heb je 2 mogelijkheden.
a. Je bent alleen benieuwd naar je persoonskenmerken die op dit moment voor je van belang zijn.
b. Je bent ook op zoek naar je persoonskenmerken zoals je deze hebt meegekregen tijdens je geboorte.

En dat je op dit moment anders kunt functioneren als dat je zou mogen verwachten vanuit je geboorte komt Daphne maar al te vaak tegen binnen haar praktijk.

a. Wanneer je alleen benieuwd bent naar de persoonskenmerken die op dit moment voor je van belang zijn vul je een vragenlijst in. Aan de hand van hetgeen jij invult kan Daphne jouw persoonskenmerken dan duiden. Je krijgt de uitslag van je persoonskenmerken en een bijbehorende uitleg over de karaktereigenschappen behorende bij de persoonskenmerken. Daarbij bevat de uitleg ook informatie over communicatievormen behorende bij de persoonskenmerken.

Na deze informatie weet je wie je zelf bent, waarom anderen anders zijn en op welke manier communicatiestijlen er zijn. De totale kosten voor deze analyse, inclusief uitleg, bedragen € 34,95.

Dit programmadeel raad ik je aan wanneer je op dit moment alleen maar nieuwsgierig bent naar de persoonskenmerken van jezelf en de bijbehorende uitgebreide uitleg.

b. Wanneer je ook benieuwd bent naar de persoonskenmerken die je met je geboorte hebt meegekregen krijg je naast de vragenlijst ook een foto-analyse. Bij het mailen van de vragenlijst staat een omschrijving van de foto die ik nodig heb.
Je krijgt dan de uitslag van de vragenlijst, de foto-analyse en een uitleg over de karaktereigenschappen behorende bij de persoonskenmerken. Daarbij bevat de uitleg ook informatie over communicatievormen behorende bij de persoonskenmerken.

Na deze informatie weet je hoe je op dit moment bent, hoe je volgens je geboorte zou moeten functioneren en welke communicatiestijlen er zijn. De totale kosten voor deze analyses, inclusief uitleg, bedragen € 54,95.

Dit programmadeel raad ik je aan wanneer je merkt dat je tegen kleine of grote dingen aanloopt in je leven. De eerste stap is dan om te bekijken of er vanuit je opvoeding en de zaken die je hebt meegemaakt een verschil is ontstaan in hoe je zou moeten zijn en hoe je acteert binnen persoonskenmerken. Bij een aanmerkelijk verschil zou mijn advies dan ook zijn om hier verder mee aan de slag te gaan. Je ontvangt de uitslag van de beide analyses en de bijbehorende uitgebreide uitleg.

Bij Praktijk DUS in Echt

Dit is het meest uitgebreide mogelijkheid om het programma “Wie ben ik?” te volgen. Daphne gaat je aan de hand van een vooraf toegezonden foto van je gezicht en ingevuld vragenformulier meer vertellen over wie jij als persoon bent. De basis hiervoor is haar 4 jarige HBO-opleiding tot gezondheidstherapeute waarin ze uitgebreid kennis heeft opgedaan over de 4-elementenleer.

Als je deelneemt aan dit programma ontvang je vooraf een vragenlijst die je invult en het verzoek een foto van je gezicht te sturen.  Daphne bekijkt de ingevulde vragenlijst en foto voorafgaand aan de dag dat je komt, zo kan op de dag zelf gelijk gestart worden.

Dit programma duurt 2 uur. Binnen deze tijd krijg je naast de uitslag ook een uitgebreide toelichting over de uitslag en de 4-elementenleer. Ook is er voldoende tijd voor het stellen van vragen over de 4-elementenleer en mogelijk uitdagingen waar je tegenaan loopt. Voor thuis, als naslagwerk, ontvang je tevens uitgebreide informatie over persoonskenmerken en de communicatietechnieken die daarbij horen.

Kosten:
Het programma “Wie ben ik?” bij praktijk DUS in Echt is nu te boeken voor € 159,00.

Dit programma kan ook goed samen met een partner, vriend of vriendin gevolgd worden. Het programma duurt dan 3 uur en kost € 145,00 per persoon. Jullie ontvangen dan beide vooraf

Wil je dit programma met meerdere personen volgen neem dan contact op en er wordt een vrijblijvende offerte voor je gemaakt.

Indien gewenst kan dit programma ook uitgebreid worden met een heerlijk ontspannende therapeutische massage.

Daphne ontmoet en helpt je graag.
Meld je aan via het contactformulier op deze site, via info@praktijk-dus of bel Daphne op 06-14996540.

Na aanmelding neemt Daphne dan contact met je op voor het plannen van de dag waarop je het programma “Wie ben ik?” volgt.

Dit programma valt niet onder natuurgeneeskundige behandeling waardoor er geen vergoeding door een zorgverzekeraar kan plaatsvinden.