Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ontdek

wie ben ik?

 

Wie ben ik? Deze vraag komt bij iedereen wel een keer voorbij.

Binnen dit programma gaat Daphne je aan de hand van een foto van je gezicht en een vooraf ingevuld vragenformulier meer vertellen over wie jij als persoon bent. Daphne weet als geen ander dat ieder mens uniek is. Door meer inzicht te krijgen in de persoon die jij bent kun je meer begrip hebben voor je eigen handelen. Binnen dit programma wordt ook aandacht besteedt aan je omgang met anderen. Hierdoor weet je na deelname ook beter om te gaan met die persoon waarmee je geen klik hebt.

Deelname aan dit programma gaat je helpen jezelf te kennen en je omgang met anderen te verbeteren. Het gaat je veel positiefs brengen, zowel binnen je contacten met familie en vrienden als binnen je contacten met je collega’s of werknemers.

Als je deelneemt aan dit programma ontvang je vooraf een vragenlijst die je invult en het verzoek een foto van je gezicht te sturen.  Daphne bekijkt de ingevulde vragenlijst en foto voorafgaand aan de dag dat je komt, zo kan op de dag zelf gelijk gestart worden.

Dit programma duurt 2,5 uur en je ontvangt tevens een map met meer informatie over persoonskenmerken en de communicatietechnieken die daarbij horen.

Kosten:
Het programma “Wie ben ik?” is nu te boeken voor € 175,00.

Dit programma kan ook goed samen met een partner, vriend of vriendin gevolgd worden. Het programma duurt dan 3,5 uur en kost € 145,00 per persoon.

Wil je dit programma met meerdere personen volgen neem dan contact op en er wordt een vrijblijvende offerte voor je gemaakt.

Indien gewenst kan dit programma ook uitgebreid worden met een heerlijk ontspannende therapeutische massage.

Daphne ontmoet en helpt je graag.
Meld je aan via het contactformulier op deze site, via info@praktijk-dus of bel Daphne op 06-14996540.

Na aanmelding neemt Daphne dan contact met je op voor het plannen van de dag waarop je het programma “Wie ben ik?” volgt.

Dit programma valt niet onder natuurgeneeskundige behandeling waardoor er geen vergoeding door een zorgverzekeraar kan plaatsvinden.