Thuiscursus Voetmassage

THUISCURSUS VOETMASSAGE

Een voetmassage is heerlijk om te krijgen, maar zeker ook heel fijn om te geven. Naast dat een goede voetmassage zorgt voor ontspannen gevoel wordt ook de weerstand verhoogd.

Een voetmassage is daardoor het beste cadeau dat je iemand anders kunt geven. En met deze thuiscursus voetmassage wordt het je heel gemakkelijk gemaakt om zelf te leren hoe je een goede ontspannende voetmassage kunt geven.

Starten met de thuiscursus voetmassage kan ook heel goed in deze periode van 1,5 meter afstand houden. Je leert en oefent de voetmassage met je huisgenoten, die dat helemaal niet erg zullen vinden.

Impressie van de filmpjes in de cursus

VOORDELEN THUISCURSUS VOETMASSAGE

 

  • Oefenen op momenten dat het jou uitkomt.
  • Zeer complete cursus met extra bonusmateriaal.
  • E-book (in pdf-formaat) met veel informatie over het geven van een voetmassage.
  • 5 filmpjes waarop stap voor stap de voetmassage wordt voorgedaan.
  • Makkelijk te starten door een huisgenoot als oefenpartner te vragen.
Nu bestellen

AAN DE SLAG

Het starten van deze thuiscursus voetmassage is heel gemakkelijk. De thuiscursus voetmassage wordt op USB binnen 24 uur na bestelling per post naar je toegezonden.

De cursus bestaat uit een uitgebreid ebook (in pdf-formaat) en 5 filmpjes. In de filmpjes wordt stap voor stap uitgelegd hoe de onderdelen van de voetmassage uitgevoerd moeten worden.

De thuiscursus is zo opgebouwd dat je kunt kiezen:
1. Direct starten met het aanleren van de voetmassage.
2. Starten met het uitgebreide cursusboek met veel aanvullende en nuttige informatie.

INHOUD THUISCURSUS

De thuiscursus is zo opgebouwd dat snel starten heel gemakkelijk is. Het bij de thuiscursus horende e-book (in pdf-formaat) geeft eerst een heldere uitleg over de doorwerking van een voetmassage naar het hele lichaam.

Daarna wordt het voetmassagedeel beschreven. In dit deel van de cursus wordt ook aandacht besteedt aan wanneer je niet mag masseren, hoe je een goede omgeving om te masseren creëert en welke volgorde de voetmassage heeft.
Dit deel wordt ondersteund door 5 filmpjes waarin je stap voor stap wordt aangegeven hoe de voetmassage uitgevoerd wordt. Door het duidelijke beeldmateriaal en de gesproken toelichting kun je deze stappen goed volgen.
Daarna is er ook nog aandacht voor het goed afronden van de voetmassage.

Als bonusmateriaal is ook een hoofdstuk opgenomen over basisolie en etherische olie. In dit hoofdstuk komen ook enkele veel gebruikte basisoliën en etherische oliën aan bod.

Als bonus is ook een 6e filmpje toegevoegd waarop de hele voetmassage te zien is. Dit is als bonus toegevoegd, omdat de andere filmpjes echt bedoeld zijn als leermateriaal en opgeknipt zijn in de 6 beschreven delen van de voetmassage.

Kortom: Deze zeer uitgebreide thuiscursus is een must voor degene die wil leren hoe je een goede ontspannende voetmassage geeft.

EXTRA’S

  • Bonushoofdstuk over massage olie (basisolie en etherische olie)
  • Bonus filmpje met hierin een complete voetmassage
  • Diverse recepten waarmee je je eigen draai kunt geven aan de beleving van de voetmassage
Nu bestellen

 

REVIEWS

Wendy – 31 mei 2020
“Een fijne cursus met duidelijke stap voor stap uitleg in filmpjes. Verder ook schriftelijk veel extra informatie. Fijn om iemand blij te kunnen maken met een ontspannende voetmassage na het volgen van de cursus.”