Programma’s

Unieke programma's

Ontdek

Onze unieke Programma's

 

Binnen Praktijk DUS worden ook unieke programma’s aangeboden, speciaal voor jouw.
Deze unieke programma’s hebben allemaal een thema waarmee aan de slag gegaan wordt. Je wordt binnen dit thema van A tot Z begeleidt door Daphne. De programma’s variëren van een dagdeel of dag tot meerdere sessies van elk een uur.

    • VIP dag, een dag in het teken van jou. Samen gaan we aan de slag om een onderwerp dat bij jou speelt uit te diepen. Daarnaast is er ook de nodige aandacht voor lichamelijke en mentale ontspanning.
    • Detoxen voor een gezond en fit lichaam. We gaan samen aan de slag om je lijf te ontgiften. Er wordt bekeken welke detoxmethode voor jou het beste past. Hiermee ga jij dan thuis aan de slag. Daarnaast ontvang je 5 therapeutische massages gericht op het weer in balans brengen van lichaam en geest.
    • Wie ben ik? Binnen dit programma, dat een dagdeel in beslag neemt gaan we bekijken wie je bent en hoe je over komt op anderen. Je krijgt naast inzicht in jezelf ook tips over hoe je het beste met anderen kunt omgaan. Dit programma is ook nog uit te breiden met een heerlijke ontspannende massage.