Jouw investering

Jouw investering

Jouw

investering


Tarieven

Een natuurgeneeskundig consult wordt uniek samengesteld voor de unieke persoon die jij bent.

Kennismakingsgesprek 30 minuten
Natuurgeneeskundig consult 30 minuten
Natuurgeneeskundig consult 45 minuten
Natuurgeneeskundig consult 60 minuten
Natuurgeneeskundig consult 90 minuten

Gratis
€ 42,50
€ 57,50
€ 72,50
€ 99,00

 

Een natuurgeneeskundig consult is ook heel geschikt voor baby’s en kinderen. Voor baby’s en kinderen tot 14 jaar geldt een maximale behandeltijd van 45 minuten.

Het consult kun je aansluitend aan de behandeling contact of per pin betalen. Je ontvangt een factuur welke je, indien van toepassing, kunt indienen bij je zorgverzekering. Voor andere mogelijkheden met betrekking tot vergoedingen kijk hier beneden.

Mogelijkheden met betrekking tot vergoeding van de behandeling

Mogelijkheden om voor vergoeding in aanmerking te komen zijn:

  1. Jouw zorgverzekering
    Omdat Daphne Kempkens-Utens als natuurgeneeskundig therapeut en counseller is aangesloten bij beroepsvereniging VBAG worden haar consulten vaak geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit jouw aanvullende zorgverzekering (onder ‘Alternatieve geneeswijze’). Informeer bij jouw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden.
  2. Via je werkgever
    Veel bedrijven, instanties en overheidsdiensten hebben een persoonlijk budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling van de werknemers. De kans is groot dat je werkgever de kosten volledig op zich neemt. Overleg met je leidinggevende of dit ook voor jou geldt. Indien nodig zullen wij voor je werkgever een offerte opstellen. De factuur wordt dan ter betaling naar je werkgever gestuurd. De inhoud van de consulten blijft tussen cliënt en therapeut.
  3. Arbodienst/bedrijfsarts
    Of ga een gesprek aan met de Arbodienst van het bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of duurzame inzetbaarheid. Vraag het gerust even na. Indien nodig zullen wij voor je werkgever een offerte maken. De factuur wordt dan ter betaling naar de werkgever gestuurd. De inhoud van de consulten blijft tussen cliënt en therapeut.