Detoxen voor een gezonder en fitter lichaam

Detoxen voor een gezond & fit lichaam

Detoxen

Voor een gezonder & fitter lichaam

 

Binnen dit programma ga je onder begeleiding van Daphne aan de slag met het detoxen van je lichaam.
Je lichaam (en ook je geest) worden op diverse manieren te veel belast. Denk maar eens aan stress, verkeerde voeding, te weinig slaap, verzorgingsproducten die je gebruikt etc. Door  regelmatig een keer je lichaam te detoxen wordt je fitter en gezonder. Daarnaast houdt een detox je gewicht in balans.

Je hebt diverse detox-kuren. Binnen Praktijk DUS wordt gewerkt met een milde vorm van detoxen, zodat jouw lichaam de tijd krijgt om met zichzelf aan de slag te gaan. Afhankelijk van jou en de mate van belast zijn van je lichaam (dit is te herleiden uit de klachten die je mogelijk ervaart) wordt gekozen voor de kleikuur, de appelazijnzuur of de chlorella- en/of spirulinakuur.  Onder begeleiding ga je enkele weken detoxen.

Naast begeleiding op het gebied van het detoxen van je lichaam ontvang je ook 5 therapeutische massages die dit detox-proces optimaal ondersteunen.

Het programma “Detoxen voor een gezonder & fitter lichaam” bestaat uit 6 sessies van een uur.
Je ontvangt gedurende deze sessies op jouw afgestemde adviezen op het gebied van:
– de detoxkuur,
– voeding en
– leefstijl.
In de sessies 2 tot en met 6 ontvang je ook nog therapeutische massages die de detoxkuur optimaal ondersteunen. Deze therapeutische massage kan inhouden een voetreflexmassage, een (gedeeltelijke) lichaamsmassage of een lymfedrainage behandeling. Per sessie wordt bekeken wat jij nodig hebt in het proces dat je ondergaat.
Ook ontvang je een map met informatie zodat je alles thuis nog een keer rustig kunt doorlezen.

Door deze aanpak gaat je lichaam op een gezonde manier detoxen. Je merkt gedurende deze weken steeds meer dat je lichaam  in balans komt. Zo neemt bijvoorbeeld je gewicht af, verminderen je klachten en/of slaap je beter.

Kosten:
Normaliter kosten 6 sessies van een uur € 435,00. Dit programma is nu te boeken voor € 399,00 (incl btw).

De bijkomende kosten bedragen nog de kosten van de detoxkuur die je gaat volgen. Deze kosten bedragen circa tussen de €4,00 en €25,00 en zijn afhankelijk van de detoxkuur die je gaat volgen.

Daphne helpt je graag naar een gezonder leven!
Meld je aan via het contactformulier op deze site, via info@praktijk-dus.nl of bel Daphne op 06-14996540.

Na aanmelding zal Daphne dan contact met je opnemen voor het plannen van de data waarop je het programma “Detoxen voor een  gezonder & fitter lichaam” volgt.

Dit programma valt, omdat er niet klachtgericht gewerkt wordt,  niet onder natuurgeneeskundige behandeling waardoor er geen vergoeding door een zorgverzekeraar kan plaatsvinden.

Dit programma kan, indien je klachten ervaart, ook ingepast worden in het behandelplan. Je betaald dan de reguliere prijs voor de behandeling en je ontvangt per behandeling een factuur die je kunt indienen bij je zorgverzekering. Wanneer je voor alternatieve geneeswijze verzekerd bent krijg je vaak een gedeelte van de kosten per behandeling terug.