Detoxen voor een gezond en fit lichaam

Detoxen voor een gezond & fit lichaam

Detoxen

Voor een gezond & fit lichaam

 

Binnen dit programma ga je onder begeleiding van Daphne aan de slag met het detoxen van je lichaam.
Je lichaam (en ook je geest) worden op diverse manieren te veel belast. Denk maar eens aan stress, verkeerde voeding, te weinig slaap, verzorgingsproducten die je gebruikt etc. Door  regelmatig een keer je lichaam te detoxen wordt je fitter en gezonder. Daarnaast houdt dit je gewicht in balans.

Je hebt diverse detox-kuren. Binnen Praktijk DUS wordt gewerkt met een milde vorm van detoxen, zodat jouw lichaam de tijd krijgt om met zichzelf aan de slag te gaan. Afhankelijk van jou en de mate van belast zijn van je lichaam (dit is te herleiden uit de klachten die je mogelijk ervaart) wordt gekozen voor de kleikuur, de appelazijnzuur of de chlorella- en/of spirulinakuur. Onder begeleiding ga je enkele weken detoxen.

Naast begeleiding op het gebied van het detoxen van je lichaam ontvang je ook 5 therapeutische massages die dit detox-proces optimaal ondersteunen.

Het programma “Detoxen voor een gezond & fit lichaam” bestaat uit 6 sessies van een uur.
Je ontvangt gedurende deze sessies op jouw afgestemde adviezen op het gebied van:
– de detoxkuur,
– voeding en
– leefstijl.
Daarnaast ontvang je  5 therapeutische massages die de detoxkuur optimaal ondersteunen.
Ook ontvang je een map met informatie zodat je alles thuis nog een keer rustig kunt doorlezen.

Door deze aanpak gaat je lichaam op een gezonde manier detoxen. Je merkt gedurende deze weken steeds meer dat je lichaam  in balans komt. Zo neemt bijvoorbeeld je gewicht af, verminderen je klachten en/of slaap je beter.

Kosten:
Normaliter kosten 6 sessies van een uur € 435,00. Dit programma is nu te boeken voor € 345,00 (incl btw).

Daphne ontmoet en helpt je graag.
Meld je aan via het contactformulier op deze site, via info@praktijk-dus.nl of bel Daphne op 06-14996540.

Na aanmelding zal Daphne dan contact met je opnemen voor het plannen van de data waarop je het programma “Detoxen voor een  gezond & fit lichaam” volgt.

Dit programma valt niet onder natuurgeneeskundige behandeling waardoor er geen vergoeding door een zorgverzekeraar kan plaatsvinden.