Cursus Gezonder leven

Cursus Gezonder leven

Cursus

Gezonder leven

 

Cursus Gezonder leven!

Unieke cursus waarin jij aan de slag gaat met jouw gezondheid.

In een groep van maximaal 6 personen gaan we werken aan ieders gezondheid. Dit doen we in 4 gezamenlijke bijeenkomsten van 2,5 uur en 1 individuele sessie van 1 uur. Daarnaast ontvang je bij deze cursus ook een kleikuur die je onder begeleiding thuis zelf gaat gebruiken.

Deze  gehele cursus staat in het teken van  jouw gezondheid!

De bijeenkomsten
De eerste bijeenkomst krijg je informatie over de samenwerking van lichaam en geest. Het detoxen van het lichaam staat in deze bijeenkomst centraal. Na deze bijeenkomst krijg je de kleikuur mee naar huis, zodat je tussen de bijeenkomsten door ook zelf aan de slag kunt gaan met je gezondheid.

De tweede bijeenkomst staat in het teken van onthaasten. We leven in een maatschappij die steeds sneller gaat. Het inbouwen van rustmomenten is hierbij heel belangrijk.  Deze bijeenkomst bekijken we hoe je dit kunt doen. Daarnaast kijken we naar het belang van een goede ademhaling en hoe je deze kunt krijgen.

De derde bijeenkomst staat in het teken van ontstressen. Iedereen kent wel periodes van stress, wanneer deze periodes te lang duren kun je ziek worden.  We gaan aan de slag met manieren om stress te reduceren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toepassen van geuren of kruiden.  Daarnaast kijken we ook naar de gevolgen van suikers ten opzichte van stress.

De vierde bijeenkomst staat in het teken van ontspannen. Wanneer je weet hoe je goed kunt ontspannen kun jij je eigen gezondheid positief beïnvloeden. Hierbij wordt ook aandacht besteed aan het ontspannen van het lichaam als aan het ontspannen van de geest.

Iedere bijeenkomst ontvang je een naslagwerk, zodat je alles thuis nog een keer rustig kunt doorlezen. Hierin zitten ook oefeningen die je thuis kunt doen. Na afloop van de cursus heb je dan ook een handig naslagwerk.

De individuele sessie
De individuele sessie wordt apart met jou gepland in de periode dat de gezamenlijke bijeenkomsten plaats vinden. Hierbij wordt ook gekeken naar waar jij op dat moment behoefte aan hebt. De sessie kan dan ook bestaan uit een gesprek, een therapeutische massage of een combinatie van beide.

Kosten:
De totale kosten per persoon voor deze cursus bedragen slechts € 295,- (inclusief btw).

Cursusdata:
Op dit moment zijn er geen data gepland. Bij interesse  graag het onderstaande contactformulier invullen. Er zal dan zo spoedig mogelijk gezocht worden naar een geschikt moment.

Voor deze cursus geldt een minimum aantal deelnemers van 3 personen. Je ontvangt een factuur die voorafgaand aan de cursus voldaan dient te zijn.

Deze cursus kan niet in de plaats treden van een medische behandeling. Bij twijfel dien je altijd een arts of medisch specialist te raadplegen.

Aanmelding:
Voor aanmelding aan deze cursus of vragen kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha