Het team

Het team

Over

Het team

 

Mijn naam is Daphne Kempkens-Utens en ik werk als therapeut binnen Praktijk DUS. In mijn werk ben ik betrokken, integer, kundig en direct. Ik ben degene die naast het uitvoeren van de behandelingen ook meestal de telefoon aanneemt en mails en therapeutische vragen beantwoord.

Mijn gevolgde opleidingen zijn  gericht op het kunnen aanbieden van een volwaardig natuurgeneeskundig consult. Hierbij ga ik uit van een holistische visie; lichaam een geest werken samen op weg naar evenwicht. Een ziekte komt meestal met één of meerdere klachten naar voren. Het is mijn doel om voorbij de klachten op zoek te gaan naar de oorzaak ervan. De behandelingen worden uniek voor jou samengesteld en zijn gericht op verbetering of herstel.

Door de diverse gevolgde opleidingen en bij-/nascholingen kan ik het behandelplan insteken vanuit de drie door mij toegepaste pijlers:
– Gesprekstechnieken
– Manuele therapieën
– Aanvullende therapieën

En juist dit palet aan behandelmogelijkheden zorgt ervoor dat jij als unieke cliënt de behandelingen krijgt die jij nodig hebt.

 

Mijn naam is Nico Kempkens en ik ben verantwoordelijk voor alle niet therapeutische werkzaamheden binnen Praktijk DUS.
Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van deze website, het verzorgen van de administratie en ik ondersteun Daphne wanneer dit nodig is bij het aannemen van de telefoon of het maken van een afspraak.

Samen hebben wij twee dochters in de puberleeftijd waar wij in onze vrije tijd graag dingen samen mee  ondernemen.